VEGA |
Modelele VEGA si SIRIO ofera posibilitatea distribuirii a 25 respectiv
30 l/h apa filtrata si sterilizata in trei variante: temperatura camerei, refrigerata la 6-8°C sau refrigerata si carbonata cu CO2.
Solutiile tehnice folosite de producator privind alimentarea cu apa cu o pompa cu actionare mecanica si carbonare a apei cu ajutorul unui saturator profesional, detaseaza net acest produs de competitorii sai, oferind solutia ideala pentru uz casnic, birouri si colectivitati umane mici.
Echiparea standard include un filtru cu carbune activ cu o autonomie de aproximativ 2000 l, o lampa cu lumina ultravioleta, un reductor de presiune si o butelie reincarcabila de CO2, cu o capacitate de 1000 g, care permite obtinerea a 200 l apa carbogazoasa (sifon) de cea mai buna calitate. |
|
SIRIO |
|
SPRING |
Aceste modele au fost concepute pentru a oferi solutii simple si eficiente dotarii corespunzatoare a spatiilor publice.
Se pot monta doar la reteaua de apa potabila, asigurand refrigerarea ei. Robuste si fiabile, aceste refrigeratoare sunt echipate cu un sistem de refrigerare directa a apei (fara stocare), care garanteaza un maxim de igiena si o intretinere usoara cu costuri minime. Echiparea standard include un filtru de apa cu element de filtrare mecanica, care se monteaza in exteriorul aparatului.
Modelul ARTEZIA va propune pe linga performante cantitative superioare datorate echiparii cu un sistem refrigerant mai mare, o constructie mobila de forma hexagonala dotata cu o placa superioara din marmura si o coloana de distributie cu display iluminat.
Prin dispunerea la 120° a celor trei robineti se pot servi simultan trei persoane cu o cantitate de apa refrigerata si/sau apa refrigerata carbogazoasa (sifon) de 30 l/h. |
|
ARTEZIA |
|
NIAGARA |
NIAGARA reprezinta o noua gama de refrigeratoare de apa, destinate pentru a satisface cerintele mari de apa la pahar si carafa din cantine, restaurante tip fast food, colectivitati umane mari. Robuste si practice in exploatare, ele se impun prin eficienta economica generata de cantitatile mari de apa refrigerata produse. |
|
AQUASTAR |
Modelele AQUASTAR si AQUASTAR LUX imbina in mod armonios un design modern, o solutie constructiva compacta si o larga diversitate functionala. Usor de instalat prin faptul ca nu necesita racord pentru ape reziduale si usor de intretinut si igienizat prin faptul ca la refrigerare se foloseste un rezervor receptor demontabil, aceste modele reprezinta solutia ideala pentru dotarea firmelor mici si mijlocii.
Sursa de apa o constituie apa imbuteliata in butelii de 5 USG (18,925 l) pentru modelul AQUASTAR si apa de la retea pentru modelul AQUASTAR LUX. Accesorierea standard include supapa pentru butelia de 5 USG, suportul pentru pahare de unica utilizare si un filtru de apa cu element de filtrare mecanica care se monteaza in exteriorul aparatului. La AQUASTAR LUX accesoriile includ si un reductor de presiune CO2 cu racordul la butelie necesar pentru montaj.
AQUASTAR ofera pentru consum 15 l/h apa refrigerata la 8-12°C ai 8 l/h apa calda la 90°C pentru bauturi calde.
AQUASTAR LUX ofera pentru consum 15 l/h apa refrigerata la 8-12°C si/sau apa refrigerata si carbonata (sifon), precum si 8 l/h apa calda la 90°C pentru bauturi calde. |
|
AQUASTAR LUX |
|
VICTORIA |
Specificul economiei romanesti concretizat in existenta unor colective mari de sute si mii de persoane care muncesc si servesc masa simultan, ne-au inspirat in promovarea unor instalatii de mare capacitate reunite in gama VICTORIA.
Aceste instalatii se caracterizeaza prin unitati separate de refrigerare si carbonare a apei pentru a putea face fata necesitatilor. Unitatea de refrigerare de tip Premix cu banc de gheataeste echipata cu dublu circuit pentru a mentine apa rece dupa saturarea cu CO2, iar la modelele cu capacitatea de peste 160 l/h sunt prevazute doua unitati separate de carbonare si implicit doua coloane de distribuire pentru a putea face fata procesului fizic al umplerii carafelor. Un debit prea mare al robinetilor poate genera disocierea CO2 de apa cu rezultate nesatisfacatoare in privinta satisfacerii satietatii consumatorilor. |